Follow Middleagenews
creative

Copyrighted. Använder Blogger.

Categories

I'm a SoCal Family Connect Community Member
creative
torsdag 16 juli 2009
Lugnet efter stormen, eller är det till att ha hamnat i stormens öga? Inga barn och barnbarn på besök utan endast Stefan som kom med min stereo. Och Jessices kompis Neda. Och det är kanske ikväll eller i natt som det stormar till för fröknarna är ute och rummlar om och jag är hundvakt. Vi får väl se om jag hinner somna innan Jessice kommer hem. Alltså en lugn dag i alla fall. Och eftersom jag inte har någon tv så använder jag mig av tv4/play. Jag tittar på mrs Marple. Denna smarta kvinna i sina bästa år. Måtte jag bli likadan när jag når hennes ålder. Oj oj akta er barn och barnbarn och deras barn osv.! Inget ska undgå mig! Fast enligt Jessice har det redan börjat. Jag satt på balkongen och har absolut ingen insyn in till vardagsrummet. Hon kommer in från sitt rum sätter sig i soffan och ska till att börja kolla, på min dator.
- Innan du sätter dig och loggar ut mig behöver jag titta på mina anteckningar! Jag ska ringa chefen! Så var snäll och vänta lite! sa jag. Den förvånade dottern ropar tillbaka
- Hur visste du att jag satte mig här? Du ser ju inte mig! Är du synsk eller?
Ha! Och hur jag visste det? Ja inte tänker jag tala om det för då är ju hemligheten röjd om hur mammor bara vet saker utan att se dom.

Vädret Östhammar