Follow Middleagenews
creative

Copyrighted. Använder Blogger.

Categories

I'm a SoCal Family Connect Community Member
creative
måndag 20 juli 2009

Det här har inte hänt mig på länge, men om man handlar och är hungrig samtidigt så är det kört! Det måste nog vara något annat också som behövs, för idag har jag goffat i mig allt möjligt förutom lagad mat! Frukost i alla ära men den åt jag inte föränn till lunch. Sedan efter shoppingrundan på Hemköp, blev det fil med cornflakes till middag, hemgjord äpplekaka med vaniljsås, godis och chips till kvällsmat. Och nu känns magen som en spärrballong. Man kan ju undra varför man stoppar i sig mer när man känner att nu är det fullt. Jag vet bara att det smakar gott och jag vill ha smaken i munnen trots att magsäcken skriker om att få vila.
Idag har jag varit tvingad till att använda mina glasögon istället för mina månadslinser. Vad det känns ovant. Linsen på mitt högeröga lade sig dubbelt och innan jag hann leta rätt på mina nedpackade glasögon från en flyttlåda hade det börja skava och göra hur ont som helst. Så nu har jag ett rött och irriterat öga med en hornhinna som foliepapper. Och när jag tittar ut i solskenet känns det som en eldgaffel sticks in. Hoppas att det är borta i morgon för när jag tittar mig i spegeln känner jag inte igen mig! Glasögon och jag har aldrig varit riktigt kompatibla. Jag gör sönder dom, repar dom, smutsar ner dom, och glasögonen är sällan där jag la dom heller. Dom är i vägen när man tar på sig kläderna och det första man måste göra när man vaknar är att leta rätt på dom.
Ikväll har grannarna snett nedåt två trappuppgångar bort, haft "hela skeppet lutar" fest. Jag tog med mig Cherinne på sista kisspromenaden och gick förbi. Det var bara tre personer och antagligen ännu mer alkohol. Cherinne reste ragg från nosen och till svansen, morrade och rynkade på nosen. Dom har ju ett ganska häftigt luktsinne och det såg inte ut som hon tyckte det luktade gott alls. Bra hörsel har dom med, och det kan förklara hennes oroliga vankade här under kvällen. Men nu ligger lilla prinsessan på kudden med vita fleecefilten på och sover. Samma ska jag göra, men utan fleecefilt och prinsesskudde.

Vädret Östhammar