Follow Middleagenews
creative

Copyrighted. Använder Blogger.

Categories

I'm a SoCal Family Connect Community Member
creative
fredag 17 juli 2009
Vänner är något vi inte kan vara utan, det tror jag att alla håller med om!
En vän är någon som alltid stöttar, någon att dela sin tystnad med, en som lyser upp när det känns som om allt har slocknat, vänskap är en ömsesidig tillit!

Vi kan inte ta för givet att vi ska ha kvar en vän om vi inte anstränger oss lite. Vänner är inget man kan ta förgivet. Man måste vara två om en vänskap och det enda sättet att få och behålla en trogen vän är att vara en sådan.

Håll det du lovat och svik inte din vän. De lilla du lovat kan vara så mycket viktigare i vardagen än det stora du lovat några få gånger.

Du som har vänner ska anse dig vara rik och lycklig, ta hand om dina vänner, förvalta vänskapen väl så den växer sig större och tveka inte att skapa nya vänskapsband.

text hittad på Crossnet

Underbart med balkong i solläge. Varför gå någon annanstans när man kan vara hemma? I närhet av kaffebryggare, vatten, och toa och andra pryttlar man kan behöva för att njuta av solen. Mitt förslag till min vän när han sa att han just vaknat och skulle fundera en stund var;
- Sitter just på balkongen, solar och fixar fötterna! Varför kommer du inte hit och äter frukost med mig, och själv solar och fixar dina fötter?
För visst kan en man göra det! Tänk att kunna sitta i flera timmar utan att ens behöva prata. Bara njuta av solen och vad som händer i kroppen, välmående, när fötterna mår bra. Jag har gått på mina i nästan 50 år och får fortfarande komplimanger för dom. Men varför inte ta hand om dom som bär upp hela kroppen? Som får ta all stryk när du är stressad, springer efter dina barn och hjälper dig att fungera på jobbet? Sedan har jag föstått på senare år att en man ser mer på fötter än vad vi kvinnor tror! Så tjejer om du vill komma i kontakt med en man som kanske inte ser dig, vifta på dina nya sommarfötter och kanske du har en sommarflirt!
Har nu klickat mig fram i alla filer man kan hitta både här och i bloglovin. Och jag tror jag vet vad som är felet eller var hoppas jag! Den uppdaterar inte så länge du inte har några prenumeranter! Så Andrea, o du visa bloggexpert, kolla igen så får vi se please!

Vädret Östhammar