Follow Middleagenews
creative

Copyrighted. Använder Blogger.

Categories

I'm a SoCal Family Connect Community Member
creative
fredag 4 september 2009
Var ju tvungen att se efter när jag skrev sist. Den 28 förra månaden. Augusti. Och nu är det den 4 september! Har lyckats med konststycket att packa upp de flesta lådor. Men har naturligtvis upptäckt att det saknas några stycken. Undrar om dom står hos Zarah och Robert? Eller i förrådet på Shurgard? Det är köksporslin och handdukar som jag vet att jag har någonstans... Annars har vi boat in oss ganska bra här nu. Lite grann oroligt har det ju blivit i Gottsunda, men inte en fjärdedel så häftigt som det låter på tv och i tidningar, angående de så kallade upploppen. Den enda skillnaden för oss andra som inte håller på med samhällsstörtande åtgärder, är att vi har fler poliser runt oss. Polisbilar överallt! Dom står på vägar och parkeringsplatser och så passar dom på att vifta med en fartkamera då och då så alla ska få känna sig lika inför lagen.
Kvällarna har varit välkomna för mig. När klockan har blivit 17 och jag har en timme kvar har hjärnan surrat och känts som en bikupa. Man pressar sig till det yttersta för att hänga med. Det tar ju längre tid när man inte är van att hålla på med heltidsjobb, men hoppas att det snart ska ändras så det går smidigare. Så när kvällen har kommit har jag stängt av hjärnan och packat upp. Somnat som en oxe vid ett tiden och upp igen för mera dator arbete.
Och nu är veckan slut och jag såg fram emot en myshelg med mannen. Han skulle komma på torsdag. Det blir sällan som man räknar med, för när han packat färdigt och allt var förberett för en resa till Uppsala ringer dom från jobbet att nu är det bara att rycka ut till rören utanför Göteborg och svetsa och fixa. Minst 4 - 5 dagar skulle detta ta... Ja och sedan är det hans barnhelg, och barnen ska prioriteras först, så då får vi väl vänta två veckor till. Tills nästa myshelg. Och det säger jag om det går ett enda litet rör sönder då, då blir jag bra grinig!!!



Och om du läser det här "my missing friend", du vet vad du ska göra... En vän är för livet.
Jag känner dig så väl, och vet vad du tänker, jag vet du har svårt för att ta det klivet.
Men kom ihåg vad vi har sagt till varandra, när inget som vanligt har funkat...
Vi är värda något bättre, och vi lovade varandra att det skulle hända.
Trots ord som aldrig borde ha sagts och det gjorda aldrig skulle bli gjort
så kan aldrig en vänskap försvinna om man inte kommer överens,
om att ta livet av den. Och vilken vänskap vill dö?

citat från Sunny Wood

Vädret Östhammar