Follow Middleagenews
creative

Copyrighted. Använder Blogger.

Categories

I'm a SoCal Family Connect Community Member
creative
lördag 22 augusti 2009
Sedan sist jag skrev har det hänt massor. Jag har fått dirigerat om mitt liv vad det gäller både vänner och fiender, jobb och privatliv, och fått ta upp rutiner igen.
Jag har äntligen börjat mitt jobb som webbmaster på mixmix househould ab, där jag verkligen måste visa framfötterna och armbågarna. Ni som känner mig vet att jag ogärna ger mig in i diskutioner och att jag hellre går undan än tar upp ett samtal när man inte kommer överens. Se det går inte nu längre. Nu gäller det att stå på sig, med en gång. Jag kan! Jag vet! och jag kan stå för det! Och så måste man ta fram gammal kunskap i hjärnbarken nånstans för att kunna göra ett bra jobb. Men det är kul! Och lite som en sport, att bevisa för dom som inte tror att man kan fixa det här.
I krig o kärlek är allting tillåtet... sägs det. Men moral och riktlinjer bör ju finnas även i dess kategorier. Krig gör mig bara trött och det är så onödigt. Tar så mycket energi från en, när man istället skulle kunna göra något annat som är mera produktivt. Kärlek är produktivt, och ger energi, men bara om den är besvarad. Man har olika kärlekar till olika människor, mellan vänner, mellan man o kvinna, kärlek till sina barn. Och i alla dessa kärlekar finns det en röd tråd som många glömmer bort;
Hänsyn och respekt för andra och sig själv. Du får inget om du själv inte först fyller på! Och varje enskild person har rätt till att just få vara enskild och unik. Det är en balansgång det medger jag, men vem har sagt att det ska vara enkelt?

Vädret Östhammar