Follow Middleagenews
creative

Copyrighted. Använder Blogger.

Categories

I'm a SoCal Family Connect Community Member
creative
söndag 12 juli 2009
Nu är nästan allt på plats. Förutom ett påslakan som får tjäna som sovrumsgardin tills mina riktiga kommer hit. Det fanns inte ens persienner i mitt rum! Va!?! skriker väl halva uppsala nu, har Susanne ett påslakan i fönstret? JA för tänk att hon har det!!! Och inte är det snyggt men mycket praktiskt när man inte vill bli sedd utifrån.
Att planera kök är lika bökigt för varje kök man packar upp i. Var är det tänkt att man ska ha det och det? Är det genomtänkt för huvud taget?
Har sett en sak som ska bli intressant senare när stekpannan har kommit hit. Vi har ingen köksfläkt! Undrar jag vad Uppsalahem tänkt var stekoset ska ta vägen? Genom den där lilla runda glipan uppe vid taket? Tror inte det...
Något badkar hanns inte med, tyvärr. Risken är stor att jag somnar i den och kanske drunknar. Skulle vara snyggt den första dan här. Nej det fick bli en snabbdusch. Och så står man där och tittar sig omkring. Vad ska man ha här inne? Absolut något stort förvaringsskåp! Det får nämligen plats ett sånt. Underbart! Hm, jaha, här inne är det inte dom färgerna som jag brukar ha, passar den till mina handdukar tro?
Men vet ni! Jag har ingen tv! Fråga inte var den jag hade är, för den är borta. Ärligt talat behövde jag pengarna. Om någon har en liggande som funkar som jag kan får låna, och man kan koppla in en dvdspelare i den gör ett, Hojt!,
Hur det går med etapp 2 i flytten vet jag inte än. Men på något vis ska ju Jessice hit med sina prylar. Det är nu som jag skulle behöva en lastbil, chaufför, och en packe med bärare, så var det färdigt sedan.
Tror faktiskt att jag ska försöka varva ner. Sova en stund och låta hjärnan vila. Det är lätt att säga för den verkar leva sitt eget liv. Den kan man inte styra över, små elektriska impulser far runt omkring i en vansinnig fart hela tiden, dygnet runt fast i ett annat mönster när det är natt.
Jag får bara hoppas att det blir ett vackert och rogivande mönster som gör att jag vaknar utvilad i morgon...


Ja nu är jag hemma! Min första kväll i vår lägenhet. Allt från förra boendet är här och det gick snabbt ska jag säga! Vaknade vid 9 tiden i morse och tänkte Oj, sista morgonen här och ikväll vid nio är jag inte här utan DÄR!
Stefan hade bett mig att rya till före elva så även han hann vakna till utan stress. Jag fick en liten stund på mig att dricka mitt morgonkaffe på balkongen i lugnan ro. Filosofera, tänka, komma på ideer, förstå varför osv. som väl alla normala människor gör på morgonen, eller hur?
När jag var färdig och tänkte gå och rya in till Stefan som förhoppningsvis inte är vaken, står han i köket och lapar kaffe! Jag vart snuvad på den sista morgonväckningen! Typ!!!
Men jag hade en rolig grej kvar! Väcka David ifrån gårdagens dimmor så han i ett någorlunda tillstånd kunde hjälpa oss att bära. Stackars Lisa! Med risk för cyckelfylla var han tvungen att hämtas. Sonen infann sig i bilen 12.00 under tiden som Stefan släpade ner prylar till bottenplan. Nycklar skulle hämtas 14.00, släpet hyrt från 15.00, som jag och David ordnade medans Stefan hämtade Jessice. Sedan var det bara att fortsätta. In med alla grejor i släpet och iväg.
Ut med alla grejor igen och svetten rann i floder! Det kändes att fuktigheten i luften låg på 86% enligt SMHI. Samtidigt är Zarah på väg från Norrtälje och hit och det betämdes att vi syns på OKQ8 när vi lämnar släpet. Därifrån till Ken´s pizza i karavan av antalet 3 stycken bilar.
Så satte vi oss för första gången idag ordentligt och smockade i oss varsin pizza. Gud vad gott skräpmat kan vara vid såna här tillfällen!!!
Stefan skulle hämta Tante Elsa som inte kunde komma hem, jag och döttrarna hem igen och visa Zarah vår nya hemvist.
Så efter det att titten och lite uppackning var gjord for döttrarna hem till Zarah och Jessice kommer i morgon. Bredband och telefon är inkopplat.
Så här sitter jag nu och skriver mitt inlägg första dagen i mitt nya hem.

Badkar är kvällens krydda i ett nyinflyttat hem!
Susanne

Saknar dig!

Vädret Östhammar