Follow Middleagenews
creative

Copyrighted. Använder Blogger.

Categories

I'm a SoCal Family Connect Community Member
creative
torsdag 18 februari 2010
Jag skulle hämta David, Lisa och Lovelace vid 11 idag. Så blev det inte. Äldsta dottern ringde och bad mig köra henne till närakuten. Får liksom ingen luft mamma! Oj då, kommer strax.
Sonen blev informerad om att han och gänget får åka mammas bil senare. For iväg och hämtade dottern och dundrade in på mottagningen. Där brukar ju en viss prioritering ske, så inte nageltrång får snabbvård och hjärtinfarkten får vänta. Men där satt vi, och väntade medans dottern satt och hostade och väste som en orm. Nehepp, det här går jag inte med på! Gick helt kallt in till sjuksköterskerna innanför det allra heligaste, och frågade om möjligen min dotter kan få någon hjälp här eller om det går fortare att åka till Akuten på Ackis?
Ops! Vad fort det kan gå! In med Ylva i ett rum, fram med stora syrgasbuteljen och Ventolin. Och äntligen kunde man se en viss rodnad på hennes kinder. Puh! Sedan blev det temp och snabbsänka och en doktor. Mediciner delades ut i snabb följd och sedan var vi ute igen. Till ett apotek nära henne och in med Ylva till en väntande och orolig man. Sedan däckade hon.
Medans min dag knappt börjat! Jag hade ju kvar en son, hans flickvän samt deras bilrädda kisse, som skulle till veterinären. Men först skulle den lilla familjen med mig i släptåg åka till Willys. Pantade lite flaskor och burkar där och glömde som vanligt av att lämna in kvittona. Jaja, smällar man få ta och så kan jag ju använda dom en annan dag. Kisse smetade sig fast utefter bilfönstret när vi kom tillbaka, gos, och äntligen är ni tillbaka! Hon skulle bara veta! Mot ekeby och vetrinär. Ekeby har massor med affärer! Speciellt en som vi gick in i var outstanding! Ekeby Kakel. Oj vad snygga badrum kan bli! Och oj vad det kostar! 12 plattor för 10000:- men då får du en sammanhängande bild på dom förstås...
Eftersom jag hade presentkort på Jysk passade vi på att åka "förbi", och handla där. David och Lisa hittade naturligtvis en soffa som föll dom i smaken men David är ju sån att detta måste undersökas! Kan denna soffa vara så bra som den ser ut att vara, och är det möjligt att priset är så bra som det ser ut? Alltså, reservera soffa och iväg till IKEA! Efter ca 1 timme konstaterade han, det som jag o Lisa redan förstod på Jysk, att japp, det är en bra soffa och ett bra pris och man kan inte ha både fallskärm och flytväst när man handlar! Ingen kan vara säker på vad som kan hända med en soffa om två år.
Varför soffan kom på tal för huvud taget berodde på att dom idag fått ett ja på en lägenhet. Så naturligtvis ville dom titta var den låg! I Gottsunda! Så iväg och förbi min egen gata och en liten bit bort körde vi. Kisse var trött, törstig och hungrig och somnade på hatthyllan. Ut och se på 67 kvm byggnadskonst á la´70 tal. Uteplats, och bottenvåning. Det blir nog väldigt fint det! Nu var klockan 17 och dags att köra hem mina ungar med kisse, mitt i rusningstrafiken. När klockan var sådär en kvart i sex parkerade jag bilen och kände att det var skönt att komma hem, få i sig lagad mat och bara få sätta sig ner och ta det lungt.

Vädret Östhammar