Follow Middleagenews
creative

Copyrighted. Använder Blogger.

Categories

I'm a SoCal Family Connect Community Member
creative
onsdag 23 februari 2011
Nu så, detta har hänt sedan sist. Jobbar som vikarie på Solgården som undersköterska, syr, och gör teman till bloggar! Sedan är det mer på gång men det kan jag inte skriva om nu, det får bli sedan när det är spikat. Men 3 mars är ett viktigt datum.
Satt här nu på morgonen, tittade ut på ängen mot skogen, där rådjuren stog o betade. Genom träden silade försiktigt solstrålarna igenom, och värmde upp luften så små dimmslingor bildades. Det är vackert men så kallt!
Gick igenom mina blogginlägg och hittade en del bra inlägg, så bra att jag faktiskt tänkte upprepa en del!
Som det här tex:
I krig o kärlek är allting tillåtet... sägs det. Men moral och riktlinjer bör ju finnas även i dess kategorier. Krig gör mig bara trött och det är så onödigt. Tar så mycket energi från en, när man istället skulle kunna göra något annat som är mera produktivt. Kärlek är produktivt, och ger energi, men bara om den är besvarad. Man har olika kärlekar till olika människor, mellan vänner, mellan man o kvinna, kärlek till sina barn. Och i alla dessa kärlekar finns det en röd tråd som många glömmer bort;
Hänsyn och respekt för andra och sig själv. Du får inget om du själv inte först fyller på! Och varje enskild person har rätt till att just få vara enskild och unik. Det är en balansgång det medger jag, men vem har sagt att det ska vara enkelt?

Vädret Östhammar