Follow Middleagenews
creative

Copyrighted. Använder Blogger.

Categories

I'm a SoCal Family Connect Community Member
creative
söndag 25 oktober 2009
Har en sida som är ganska kul om man tycker att sånt här är intressant.
http://www.ditthoroskop.nu Den här infon kommer därifrån!
Vattumannen (20:e januari- 18:e februari)

Vattumannen härskas av planeten Uranus. Kombinerat med luftens element gör den ledande egenskapen vattumannen till en komplicerad karaktär. Hon är mycket självgod och har starka åsikter som hon vet är de rätta. Hon bryr sig alls inte om ifall hon anses vara en underlig figur eller om alla andra tycker annorlunda. Personlig frihet och rättvisa är centrala begrepp.

För andra kan vattumannen te sig oberäknelig och rebellisk. Det kan vara svårt att nå henne, då hon tenderar att skärma av sitt sanna jag under en yttre fasad. Vill du vara hennes vän och tränga in under ytan måste du acceptera henne som hon är. Hon accepterar dig som du är, även om du kanske har fel enligt hennes mening så har du rätt att tycka som du vill. Hon är fördomsfri, intellektuell och human.

Element: luft Kvalitet: fast Polaritet: positiv
Nyckelord: Uranus, klarsynthet, humanism, intuition, vågor, ockult, protest, revolutionär, reform, distans och bärnsten.
Positiva karaktärsdrag: fredsälskande, lojal och uppfinningsrik.
Negativa karaktärsdrag: excentrisk och trotsig.
Människokroppen: fotlederna.

Facebook. En bok med ett ansikte. Plus lite annat som finns för att man ska stanna kvar och inte tröttna. Som maffiawars och farmville. Egentligen helt onyttig att sätta hjärnan i med oj vad det är avkopplande, att bli stressad så man kommer upp till nästa nivå! Paradoxer, det är vad livet består av verkar det som.
Vill inte ha paradoxer, vill att det ska vara enkelt och lätt att vara. Varför inte bara säga det man tycker och stå för det? Hur svårt ska det vara? Det är ju så mycket enklare sedan. Att inte ha så bråttom, utan vara eftertänksam är ju också en bra ide. Men känslorna får styra, och efter några dagar tycker man att nu har jag tänkt färdigt! Och så blir det så fel! Vi som berörs av beslutet får rätta sig efter det, och ta egna och nya beslut som kanske inte alls är optimalt för situationen! Har hänt mig några gånger nu, och vill faktiskt inte göra såna val mer. Jag visste ju vad jag ville men andras val har berört mitt liv så till den grad att jag är tvungen att ändra på det jag beslutat och önskat. Krångligt eller hur? Man glömmer så lätt att man inte är själv, man är i en gemenskap som alla blir berörda av individens handlande.
Så kontentan av det blir att "Jag är en och flera".
Annars går livet vidare som vanligt. Jobbar nio till sex, och har upptäckt att det är omöjligt att jobba så. När ska man ta sig till banken eller ringa viktiga samtal eller annat som bara kan ske just mellan nio till sex? Jag som har massor av sånt som måste ordnas! Skulle behöva en sekreterare! Nån som vill ställa upp? Annars får jag hitta på nåt, som tex kloning! Men jag tror inte att världen pallar mer än en Susanne Holmgren! Så vad blir alternativet? Nytt jobb? Men jag trivs ju med det jag gör! Nä, nåt måste göras men jag vet inte vad och hur, och vad jag än väljer så berörs andra av vad jag väljer så jag bara väntar och ser, och hoppas att mitt tålamod är lika långt som det bästa som kan bli i min värd!

Vädret Östhammar