Follow Middleagenews
creative

Copyrighted. Använder Blogger.

Categories

I'm a SoCal Family Connect Community Member
creative
lördag 10 september 2011
"Jag är värd miljonerna"
"Saab förblöder – samtidigt som företagets vd blir rik. Saab är på väg mot konkurs - medan Victor Muller tömmer bolaget på miljoner. Närmare bestämt 9,5 miljoner kronor under 2010."
– Jag tycker att jag har förtjänat bonusen, säger Muller.
!!! Vem är värd 9,5 miljoner!?? Han har tagit ut både LÖN och BONUS!
Man kan ju undra vad herr Muller skulle gjort om inte arbetarna på Saab hade gjort sitt jobb?
Är inte deras arbete lika viktigt som herr Mullers arbete? Absolut annorlunda, men lika viktigt!
Kanske på tiden att solidariskt ta ansvar och ta tag i utgifterna, dela på de pengar som finns att tillgå och ge lika lön? Eller är en del människor förmer än andra? I så fall skulle i alla fall jag vilja ha en förklaring på varför Herr Mullers arbete ses som mer värt än de som byggt på verkstadsgolvet? I min gräsrotsnivå tycker jag väl att ingen utan den andre kan göra, tjäna eller bygga något. Så förutom detta; Vad gör Herr Muller?

Och så angående Försäkringskassan och Försäkringsbolagen
"Försäkringsbolagen hade gjort gemensam sak och donerat betydliga summor till Alliansen i utbyte mot att Alliansen införde försämringar i Försäkringskassan. Dessa försämringar skulle leda till att de som hamnade utanför systemet blev persona non grata hos försäkringsbolagen. Frågor som samtliga försäkringsrådgivare skulle ställa till någon som ville teckna personförsäkring var " Har du fortfarande rätt till ersättning från F-Kassan". Svarade de nej så var de för sjuka och inte aktuell som kund för Försäkringsbolaget"
Detta är ett inlägg skrivet av DANIEL ARROSPIDE ALATA,
i och med att hans sekretssklausul i hans tidigare anställningsavtal hos Försäkringsbolaget han arbetade för löpte ut 16:e Juli 2010.
http://www.newsmill.se/artikel/2010/07/17/alliansen-har-lovat-bort-svenska-folket-till-f-rs-kringsbolagen
Och kontentan av detta, bara så att vi vet, vi rika Svenska folk, så kan vi lyxfynda bland resor från endast ca 2.600:-!
Priserna som uppges är priser per person, när två vuxna reser tillsammans och bor i samma rum på billigaste boendealternativet. Bara drygt 3 månader kvar till Julhelgen och Julafton köphysterins helgdag, vem och hur många kan resa bort på denna billiga lyxresa? I alla fall inte dom som trots dom arbetat, inte fått någon lön, dom som inte har ett jobb, dom som är utförsäkrade och inte får en försäkring, barnfamiljer med en "lagom" lön, vanliga pensionärer, studenter m.m.

Vi är alla starka nog att uthärda andras lidanden.
Alla klagar över sitt dåliga minne men ingen över sitt dåliga förstånd.
Francois del la Rochefoucau

Vädret Östhammar